D-NA

Teamontwikkeling

Iedereen is anders. Logisch dat vlot samenwerken niet altijd vanzelf gaat. Zeker niet onder druk. Terwijl een team perfect een veilige haven én een motor kan zijn. Een krachtige leeromgeving die autonomie, verbinding, collectieve intelligentie, flow en energie stimuleert. In een voortdurend veranderende omgeving en een uitdagende wereld.

Gelukkige mensen geven positieve interactie

Hoe krijg je een gezond, matuur team en mooie resultaten?

Open kijken en ontdekken wat er nodig is: groepsdynamiek, vertrouwen, doeltreffendheid, interne organisatie, vergadercultuur, omgaan met conflicten, feedback- en leercultuur, wil om te veranderen … Hier concreet, doortastend en aangenaam mee aan de slag gaan.

We pakken het samen grondig aan

intake

analyse

uittekenen
traject

teambegeleiding

toelichten
resultaten

Case: Up-to-date en verbonden

De doelgroep van Ketnet evolueert snel en kijkt veel minder gewoon televisie. Om mee te blijven moest de hele ploeg zich heroriënteren. D-NA hielp met een verander en een communicatieplan.

Tool: Verander-DNA individu/team

Ontdek hoe jij, je medewerkers en je team staan tegenover cruciale veranderthema’s. Ga er actief mee aan de slag en stimuleer jullie wil tot verandering.

Let’s talk!  Nieuws over teamontwikkeling

  Wanneer denken in oplossingen geen oplossing biedt

  In onze vorige blog beschreven we enkele tips in het omgaan met onzekerheid. Graag willen we ons nu focussen op de leidinggevende: hoe gaat hij/zij het best om met mensen en hun onzekerheid of mensen in deze onzekere tijden?

  Menselijk maakt het verschil

  Een tijdje terug woonde ik een webinar bij – want dat is wat mensen dezer dagen doen – van de internationaal gerenommeerde key-note speaker Steven Van Belleghem, getiteld ‘When digital becomes human’.

  Klanten