D-NA

Teamontwikkeling

Iedereen is anders. Logisch dat vlot samenwerken niet altijd vanzelf gaat. Zeker niet onder druk. Terwijl een team perfect een veilige haven én een motor kan zijn. Een krachtige leeromgeving die autonomie, verbinding, collectieve intelligentie, flow en energie stimuleert. In een voortdurend veranderende omgeving en een uitdagende wereld.

Gelukkige mensen geven positieve interactie

Hoe krijg je een gezond, matuur team en mooie resultaten?

Open kijken en ontdekken wat er nodig is: groepsdynamiek, vertrouwen, doeltreffendheid, interne organisatie, vergadercultuur, omgaan met conflicten, feedback- en leercultuur, wil om te veranderen … Hier concreet, doortastend en aangenaam mee aan de slag gaan.

We pakken het samen grondig aan

intake

analyse

uittekenen
traject

teambegeleiding

toelichten
resultaten

Case: Up-to-date en verbonden

De doelgroep van Ketnet evolueert snel en kijkt veel minder gewoon televisie. Om mee te blijven moest de hele ploeg zich heroriënteren. D-NA hielp met een verander en een communicatieplan.

Tool: Verander-DNA individu/team

Ontdek hoe jij, je medewerkers en je team staan tegenover cruciale veranderthema’s. Ga er actief mee aan de slag en stimuleer jullie wil tot verandering.

Let’s talk!  Nieuws over teamontwikkeling

  Doorbreek passiviteit en breng magie.

  Doorbreek de passiviteit

  Graag willen we in deze blog het onderscheid maken tussen passieve en actieve relaties.
  Een passieve relatie is een relatie die gekenmerkt wordt door een vaststaand beeld dat we hebben van elkaar. In een actieve relatie daarentegen zoeken we elkaar op, geven we feedback en kunnen we nog verschieten van elkaar.

  Tijd in verwerking

  D-NA bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar. Vanaf het begin experimenteren we rond de vragen “Hoe werken we samen?”, “Hoe organiseren wij ons?”. En die experimenten en ervaringen delen we graag.

  Op de werkplek maken we allerlei gebeurtenissen mee: het vertrek …

  Klanten