D-NA

Wij zijn D-NA, aangenaam!

Medewerkers, teams, leidinggevenden, organisaties – profit of non-profit – laten groeien en openbloeien, ook in mindere of ronduit lastige omstandigheden. Dat doen wij als hecht collectief op een vernieuwende, heldere en prettige manier. Met fluwelen handschoenen, maar zonder omwegen.

Onze hocus focus: bevrijd het potentieel, bundel de krachten

Team-ontwikkeling

Het team als veilige haven én als motor. Flow en energie, in een omgeving en wereld die voortdurend veranderen en uitdagen.

Leiderschap

Als hybride leider verenig je resultaatgericht en menselijk. Zo combineer je het beste van je medewerkers, je organisatie en jezelf.

Organisatie-ontwikkeling

Leve de zinvolle werkcontext. Duurzaam changemanagement verbindt mensen en de bestaansreden van de organisatie met elkaar.

Futureproof design

Tel en deel actief mee in de collectieve intelligentie. Een slim netwerk is praktisch, inspirerend en echt toekomstgericht.  

Wil jouw organisatie voor een grondige aanpak en oprechte verandering gaan? Gezond competitief en resultaatgericht maar bovenal menswaardig?

Onze meerzijdige coaches en consultants

Onze waardevolle kennis over en ervaring met menselijke processen en soft skills combineren we naadloos met structuur, efficiëntie en budgetmanagement. Jouw vraag is niet die van een andere organisatie. Als antwoord zetten wij volledig gepersonaliseerd de juiste mensen en middelen in. Transparant en in dialoog.

In de praktijk

Cocreatief uittekenen strategisch en operationeel kader

Het juridisch kenniscentrum van het Agentschap overheidspersoneel (AgO) van de Vlaamse overheid heeft de opdracht om juridische expertise over personeel en organisatie uit te bouwen en ter beschikking te stellen.

Over partijgrenzen en legislaturen heen

Beerse is een buitengewone gemeente in de Antwerpse Kempen. Het lokaal bestuur telt 310 medewerkers en verzorgt de dienstverlening voor iets meer dan 18.000 inwoners.

Beter omgaan met en communiceren over veiligheid

De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Het produceert en levert drinkwater aan 3,2 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. Er werken ongeveer 1500 mensen.

Verkennend gesprek?    Klanten