D-NA

Organisatieontwikkeling

Streven naar een duurzame organisatie betekent mensen en de bestaansreden van de organisatie met elkaar verbinden. Changemanagement lukt alleen als mensen bronnen mogen zijn, in plaats van middelen. Daar hoort een aangenaam en stimulerend klimaat bij, waarin autonoom en samen hand in hand gaan.

Een zinvolle en duurzame werkcontext motiveert

Hoe stroomlijn je organisatiecultuur en -structuur?

Neem eerst wat afstand van het woelige water. Duik er dan in met wat nodig is: strategie, missie en visie, het modelleren van een organisatie, vergaderstructuur of -cultuur, rol van het management, design van de organisatie, systemisch kijken, lerende organisatie, changemanagement, projectmanagement … Geniet van de gevonden parel.

We pakken het samen grondig aan

intake

organisatiesurfen

veranderplan opstellen

interventies

toelichten resultaten

Case: Krachten bundelen

Het stadsbestuur van Antwerpen besliste om de onderhoudsdiensten van de stad te integreren met de afdeling onderhoud van AG Vespa. Wij begeleidden het intensieve, cocreatieve traject.

Tool: Verander-DNA organisatie

Bouw aan duurzame organisatiepraktijken die overeind blijven. Bij elke nieuwe golf van veranderingen in een VUCA-context.

Let’s talk!  Nieuws over organisatie-ontwikkeling

  Feedkak of feedback?

  Bekroonde Duitse balletdirecteur smeert uitwerpselen van hond in het gezicht van journaliste na “vernietigende recensie”. (De Morgen 13/02/23)

  Natuurlijk en gelukkig komt het in bedrijven en organisaties niet …

  HIZB: Hoe Is Het Zonder Bullshit?

  D-NA bestaat meer dan 10 jaar. 10 jaar experimenteren met ‘hoe werken we samen?’, ‘hoe organiseren wij ons?’. En die ervaringen delen we graag.

  Een eerste ervaring over hoe het écht met ons gaat…

  Klanten