D-NA

Futureproof design

Waar gaan we heen met de organisatie? Het liefst allemaal dezelfde kant uit. Onwankelbaar én wendbaar. En vooral: inspirerend en praktisch verbonden met het grotere geheel. Om nieuwe noden, uitdagingen en kansen tijdig te kennen en slim te beantwoorden. Met respect voor gisteren en in dialoog met vandaag. Kortom: futureproof.
D-NA_futureproof design

Collectieve intelligentie stimuleert innovatie

Hoe raak je op tijd klaar voor de toekomst?

Door samen te werken over de grenzen van je organisatie heen. Zo counter je krapte op de arbeidsmarkt, blijf je helemaal mee met technologische evoluties en nieuwe regelgeving, stap je tijdig op de circulaire trein … Een slim netwerk is een enorme meerwaarde. Wij geven het graag mee vorm, als ervaren gids en regisseur.

We pakken het samen grondig aan

intake

organisatiesurfen en stakeholderanalyse

uittekenen traject

proces begeleiden

toelichten resultaten

Case: Gedragen toekomstvisie

Gemeente Zemst had nood aan een goed langetermijnplan: hoe de dienstverlening vormgeven, welke organisatie en leiderschapscultuur inzetten? D-NA wierp hier mee licht op en werkte naar heldere antwoorden toe.

Tool: D-NA Stakeholderspel

Breng de partijen binnen een opdracht, verandering, project … in kaart. Maak een plan om hen juist te benaderen. Verhoog de draagkracht en jouw impact.

Let’s talk!    Nieuws over futureproof design

    Over partijgrenzen en legislaturen heen

    Visievorming lokaal bestuur Beerse
    Beerse is een buitengewone gemeente in de Antwerpse Kempen. Het lokaal bestuur telt 500 medewerkers en verzorgt de dienstverlening voor iets meer dan 18.000 inwoners.

    Klanten