D-NA

Meerzijdig Leiderschap

Bewust en gericht schakelen tussen uitersten. 

 

Resultaatgericht en menselijk hoeven niet te botsen. Als meerzijdig leider overstijg je contrasten. Zo haal je enthousiast het beste uit je medewerkers, je organisatie en jezelf. Je werkt proces- en productgericht. Je waakt over het evenwicht tussen verandering en stabiliteit. Je verbindt de korte termijn met de lange, en micro met macro.

Verantwoordelijk, duidelijk en menselijk doen groeien

Hoe ontwikkel je een meerzijdige stijl die loont?

Breng de noden van je organisatie en de wensen van je mensen in kaart. Observeer jezelf van bovenuit. Stuur bij waar nodig: communicatie, houding, kordaatheid, inzichten in leren en veranderen, teamcoaching, strategisch inzicht, systemisch kijken en handelen …

We pakken het samen grondig aan

intake

analyse

uittekenen traject

leiderschapstraject

toelichten resultaten

Case: Persoonlijk leiderschap door werken met teamrollen

Persoonlijk leiderschap ligt aan de basis van succesvol onderwijzen, werken en studeren. KdG wil daarom voor een cultuur en structuur zorgen die studenten en medewerkers de kans geven om persoonlijk leiderschap op te nemen.

Tool: D-NA Leiderschapskaarten

Ontwikkel je leiderschap laagdrempelig. Analyseer jouw leiderschapsstijl. Exploreer waar je team behoefte aan heeft en stuur je stijl concreet bij.

Let’s talk!  Nieuws over leiderschap

  meerzijdig leiderschap

  Tussen vrijheid en richting.

  In de wereld van leiderschap ontmoeten de golven van structuur en autonomie elkaar vaak in een dans die zowel harmonieus als uitdagend kan zijn. Het verhaal van Thomas schetst zijn reis door het complexe landschap van leiderschap binnen een organisatie waar structuur en autonomie essentieel zijn voor succes.

  Doorbreek passiviteit en breng magie.

  Doorbreek de passiviteit

  Graag willen we in deze blog het onderscheid maken tussen passieve en actieve relaties.
  Een passieve relatie is een relatie die gekenmerkt wordt door een vaststaand beeld dat we hebben van elkaar. In een actieve relatie daarentegen zoeken we elkaar op, geven we feedback en kunnen we nog verschieten van elkaar.

  Klanten