D-NA

Meerzijdig Leiderschap

Bewust en gericht schakelen tussen uitersten. 

 

Resultaatgericht en menselijk hoeven niet te botsen. Als meerzijdig leider overstijg je contrasten. Zo haal je enthousiast het beste uit je medewerkers, je organisatie en jezelf. Je werkt proces- en productgericht. Je waakt over het evenwicht tussen verandering en stabiliteit. Je verbindt de korte termijn met de lange, en micro met macro.

D-NA leiderschap

Verantwoordelijk, duidelijk en menselijk doen groeien

Hoe ontwikkel je een meerzijdige stijl die loont?

Breng de noden van je organisatie en de wensen van je mensen in kaart. Observeer jezelf van bovenuit. Stuur bij waar nodig: communicatie, houding, kordaatheid, inzichten in leren en veranderen, teamcoaching, strategisch inzicht, systemisch kijken en handelen …

We pakken het samen grondig aan

intake

analyse

uittekenen traject

leiderschapstraject

toelichten resultaten

Case: Persoonlijk leiderschap door werken met teamrollen

Persoonlijk leiderschap ligt aan de basis van succesvol onderwijzen, werken en studeren. KdG wil daarom voor een cultuur en structuur zorgen die studenten en medewerkers de kans geven om persoonlijk leiderschap op te nemen.

Tool: D-NA Leiderschapskaarten

Ontwikkel je leiderschap laagdrempelig. Analyseer jouw leiderschapsstijl. Exploreer waar je team behoefte aan heeft en stuur je stijl concreet bij.

Let’s talk!  Nieuws over leiderschap

  Wanneer denken in oplossingen geen oplossing biedt

  In onze vorige blog beschreven we enkele tips in het omgaan met onzekerheid. Graag willen we ons nu focussen op de leidinggevende: hoe gaat hij/zij het best om met mensen en hun onzekerheid of mensen in deze onzekere tijden?

  Iedereen clown

  Een beeld uit mijn kindertijd: zittend op een bankje naast veel andere kinderen met hun ouders, in een grote tent kijkend met grote ogen van verwondering naar leeuwen, clowns en acrobaten. Een act die ik zelf erg bijzonder vond was ‘de bordenman’.

  Klanten