D-NA

Tinne Ooms – Luyckx Minds & Machinery

In het kader van de opstart van een projectteam dat een lean cultuur zal uitrollen bij Luyckx NV, hebben wij beroep gedaan op D-NA voor begeleiding en ondersteuning. De onderwerpen waren o.a. projectmanagement, changemanagement, overtuigen, omgaan met weerstand, prioriteiten stellen, stakeholders bepalen, cocreatie, plannen, delegeren …
Filip heeft ons, een team van 3 collega’s, hierin zeer goed en persoonlijk begeleid. We hebben aan het begin van de opleidingssessies duidelijk afgesproken wat het doel van de opleiding was en Filip heeft daarop de mogelijke onderwerpen voorgesteld en zo zijn we gaandeweg aan de slag gegaan. Met een plan maar ook ruimte om van het plan af te wijken waar nodig. Met theorie, doorspekt met praktijk.
Ons team is dankzij deze opleiding enorm gegroeid op persoonlijk vlak en in de manier waarop projecten worden aangepakt. We hebben hiermee een basis gelegd waar we nog lang mee aan de slag kunnen.
Ook van de mogelijkheid om, na het afronden van de opleiding an sich, nog contact te nemen voor bijkomende begeleiding hebben we gebruik gemaakt. Op die manier hebben we de opleiding in de praktijk kunnen omzetten en kregen we de kans om nog feedback te krijgen op een “echte” situatie.

0 Comments

No Comment.