D-NA

Omgaan met stakeholders

Eendagsopleiding Febelfin Academy

Febelfin Academy draagt bij tot de professionele ontwikkeling van werknemers in de financiële sector, via financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Dit als ondersteuning van banken en verzekeringsmaatschappijen in hun uitdagingen. Digitaal leren speelt daarin een grote rol.

Financiële organisaties zetten vaak in op projecten met een effect op de medewerkers in backoffice én op de medewerkers die het klantencontact verzorgen. En dat is niet enkel een financieel verhaal … De vraag is dan of iedereen wel mee in de boot zit, zowel tijdens de opbouw van het project als bij het ‘live’ gaan. D-NA stapte mee aan boord bij Febelfin Academy voor een eendagsopleiding ‘Omgaan met stakeholders’.

Met mooie resultaten:

  • Deelnemers leerden wie alle stakeholders zijn en waar diversifiëren in de aanpak nodig is.
  • Het Stakeholderspel van D-NA bracht de relaties met alle soorten betrokkenen in de verandering tot leven en gaf concrete handvatten.

  • Door aan de slag te gaan met de eigen praktijk van de deelnemers werd de theorie een direct toepasbaar actieplan voor hun werkplek of project. 

Verkennend gesprek? jouw e-mailadres