D-NA

Teamflow Monitor®

Benieuwd aan welke knoppen je best draait om je team aangenamer en efficiënter te laten samenwerken? Interesse in een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde methode om je team te analyseren en te stroomlijnen? Dan wijden wij je graag in in de Teamflow Monitor®.

Samen bouwen aan duurzame organisaties

Organisaties en leden van teams kunnen hun potentieel maximaal inzetten als de omstandigheden flow uitnodigen en bevorderen. Als teams moeiteloos mogen stromen leidt dat tot betere prestaties, meer werkplezier, voldoening, geluk, creativiteit en betekenis.

Met de wetenschappelijk gevalideerde Teamflow Monitor® meten we de flow in jouw team. We stellen vast in welke mate de Teamflow®-condities aanwezig zijn en worden ervaren.

Alle teamleden ontvangen een uitgebreid rapport. Daarin verzamelen we de scores van het team op de elementen nodig voor een optimale samenwerking en de suggesties van de teamleden voor meer flow in hun team.

De uitkomsten van een meting zijn nooit goed of fout, ze zijn de reflectie van de huidige situatie. De meting met de Teamflow Monitor® geeft de juiste input om het gesprek met elkaar aan te gaan en om acties te formuleren die het team nodig heeft om te groeien naar een betere samenwerking.

Voor iedereen die van vloeiend teamwerk houdt.

Voor deze opleiding zetten we ervaren en gemotiveerde trainers in. De teamflowmonitor wordt opgesteld in functie van de grote van het team. Bovendien is de monitor een goede startbasis voor een Teamflow®-traject. We stemmen graag verder af voor een offerte op maat.

Met dit thema gingen we al aan de slag bij

Neem contact op met je samenwerkingspartner bij D-NA of via info@d-na.be, +32 16 98 19 59.

Let’s talk!