D-NA

Omgaan met spanningsvelden als leidinggevende

In je rol als leidinggevende krijg je te maken met heel verschillende verwachtingen die vaak tegengesteld lijken te zijn. Hier op een eenzijdige manier mee omgaan – kiezen voor het ene of voor het andere – betekent sowieso onvoldoende inspelen op de noden van je organisatie, je team, je mensen en jezelf. Met meerzijdig leiderschap schakel je bewust tussen de bestaande spanningsvelden. Resultaatgericht én mensgericht, strategisch én operationeel.

Samen bouwen aan duurzame organisaties

Je leert onbevangen kijken naar de spanningsvelden in je organisatie, je team en jezelf. Je ontdekt vaardigheden om bewust te schakelen tussen de uitersten die jij als leidinggevende ervaart.

Je ontwikkelt inzicht in je automatische piloot. Hoe die jouw werk als leidinggevende beïnvloedt. Wat je hierin te leren hebt. Je overstijgt het denken in ‘of-of’.

Om je verder te ontwikkelen in je schakelvaardigheden werk je je persoonlijke leiderschapsplan uit.

Je oefent binnen jouw organisatie om ieder individu – inclusief jezelf – en het geheel richting resultaat, goesting, leren en innovatie te leiden. Hoe ingewikkeld of uitdagend de omgeving ook is.

Voor leidinggevenden die al minstens 4 maanden aan de slag zijn in die rol.

2 à 3 dagdelen
Voor deze opleiding zetten we ervaren en gemotiveerde trainers in. Een opleiding van 2 of 3 dagdelen is onze standaardaanpak. We stemmen graag verder af voor een offerte op maat.

Met dit thema gingen we al aan de slag bij

Neem contact op met je samenwerkingspartner bij D-NA of via info@d-na.be, +32 16 98 19 59.

Let’s talk!