D-NA

Persoonlijk leiderschap: leidinggeven voor niet-leidinggevenden

Als collega andere collega’s aansturen, zonder hiërarchische positie,  dat is niet evident … Er is namelijk geen formeel afsprakenkader waarop je kan terugvallen. Tijdens deze workshops krijg je inzicht in de dynamieken, valkuilen en competenties die nodig zijn om jezelf en anderen in beweging te brengen. We vertrekken daarbij vanuit jouw waarden en jouw drijfveren.

Samen bouwen aan duurzame organisaties

Beseffen hoe jij kijkt naar samenwerking onder collega’s. Inzien dat collega’s sturen zonder hiërarchische macht een cultureel en individueel gegeven is. Ontdekken dat rangorde niet de enige machtsbron is, en dat ze aan belang verliest  in hedendaagse organisaties.

Persoonlijk leiderschap in de praktijk brengen door  vaardigheden vanuit de visie van meerzijdig leiderschap.

Persoonlijk leiderschap realiseren via inzichten vanuit projectmanagement. Hoe omring je je met de juiste mensen en geef je elke stakeholder de juiste rol?

Persoonlijk leiderschap toepassen in je communicatie. Hoe overtuigend je boodschap brengen naar collega’s, je hiërarchie of een groep stakeholders?

Voor alle beleidsmedewerkers en teamverantwoordelijken zonder hiërarchische bevoegdheid.

4 dagdelen
De  trainers zijn ervaren in persoonlijk leiderschap. Een opleiding in 4 dagdelen is onze  standaardaanpak. We stemmen graag verder af voor een offerte op maat.

Met dit thema gingen we al aan de slag bij

Neem contact op met je samenwerkingspartner bij D-NA of via info@d-na.be, +32 16 98 19 59.

Let’s talk!